Medlemskap

Ett medlemskap hos oss är en billig trygghet ifall du skulle bli av med ditt arbete.

Digitala kassakort med Mina sidor

Mina sidor är vår e-tjänst och en systersida till vår vanliga webbsida. På Mina sidor kan du som är medlem och har en e-legitimation logga in och se uppgifter om dig själv och just ditt ärende.

Är jag medlem i a-kassan?

Den frågan får vi många gånger varje vecka - det är vi inte förvånade över.

Många har gått med i a-kassan för flera år sedan, i samband med att man blivit medlem i till exempel Lärarförbundet. Medlemsavgiften har under alla år dragits på lönen och då är det kanske inte så konstigt att man är osäker över sitt medlemskap hos oss.

Bli medlem

Lärarnas a-kassa är inriktad mot lärare av olika kategorier, skolledare och andra med pedagogiskt arbete. Vi har spetskompetens inom de områden som rör våra medlemsgrupper.

Bli medlem

Mina sidor

På Mina sidor kan du enkelt sköta alla ärenden som har med din ersättning att göra. Där skickar du kassakort, blanketter och meddelanden till oss. Du kan också läsa alla brev vi skickar till dig.

Mina sidor

Mitt medlemskap

Är jag medlem i a-kassan?

Mitt medlemskap

Byt från en annan a-kassa

Vill du byta till Lärarnas A-kassa? Det är enkelt. Om du byter a-kassa är det viktigt att känna till hur du undviker glapp i medlemsperioden.

Byt från en annan a-kassa

Beställa kassakort

Har du tappat bort ett kassakort? Skickar du vanligtvis in kassakorten på Mina sidor men behöver beställa enstaka papperskassakort?

Använd vårt kontaktformulär som du hittar här. Ange namn, personnummer och adress samt för vilka veckor du behöver kassakort så skickar vi hem det till dig.

Brukar du använda Mina sidor för att fylla i kassakort?

Logga in på Mina sidor och beställ enstaka papperskassakort där.